SiniMusta:  Pieni esittely minusta... Olen 16-vuotias tyttö Länsi-Suomesta, Pohojammaalta :D Harrastan lukemista, musiikin kuuntelua, kirjeiden kirjottelua, postcrossingia, koneen ääressä istumista... ja laiskottelua :) Telkkaria tulee katsottua oikeastaan aika harvoin, mutta Miami Inkin katson aina jos vain muistan. Niin ja Huippumalli haussa. Musiikkimakuun kuuluu lähinnä rockia, genret ei oikeen oo hallinnassa, että en sitten tiedä miten joku muu määrittelisi nuo. Bändejä voisin mainita muutaman: Aiden, Kill Hannah, Bullet For My Valentine, I Am Ghost, 30 Seconds To Mars.

Oon huumorintajuinen, puhelias, näsäviisas, hiukan ujo (riippuen seurasta), tämmöinen aika tavallinen tallaaja. Tällä hetkellä opiskelen lukiossa ekaa vuotta ja lukion jälkeen jatkan varmaankin yliopistoon lukemaan englantia tai saksaa. Kielet tuntuis olevan mun juttu.

Luen kirjoja aika laidasta laitaan. Eniten fantasiaa, mutta kaikki muukin menee. J. K. Rowling on ehdoton lemppari, Potterit on jotain niin mahtavaa :) Koulun takia en ehdi enää lukemaan niin paljoa kuin ennen, mutta onneksi kesä on tulossa. Tavoitteena on kahlata läpi ainakin TSH (ollut kesken jo monta kuukautta) ja Sinuhe egyptiläinen.

Aika lyhyt tuli, mutta saa riittää näin alkajaisiksi :D